Tripel Bier|Trappistenbier
De Westmalle tripel is de standaard onder de tripels. Al meer dan 50 jaar is het recept hetzelfde, en waarom zou je perfectie veranderen? Deze fruitige tripel met zijn pittige smaak kan nog steeds menig bierliefhebber, beginnend of gevorderd, bekoren. Het
Voor het eerst in meer dan 100 jaar opent een abdij uit Nederland haar deuren voor hun speciaalbier. De naam van deze topper is vernoemd naar de plaats waar deze gebrouwen word, namelijk Zundert. Een moutige bier met tonen van caramel, brood en citrus doe
Deze tripel is met zijn 8% een behoorlijk zware jongen. Het heeft een vrij zoete en moutige nasmaak, waardoor het zeer in trek is bij liefhebbers van zoete bieren. Het bier heeft een fruitigheid die enigszins doet denken aan appel en abrikoos. Ondanks de
Een mooie tripel van deze trappisten. Zeer kruidig, met een lichte abrikoos-achtige zoetheid en een forse citrus-achtige hopsmaak in de afdronk. Ook de alcohol is goed waarneembaar, wat dit bier ondanks zijn frisse smaak een subtiel verwarmend karakter ge
Dit blonde bier van Nederland's meest bekende trappistenbrouwerij is een behoorlijk zware jongen met zijn 8%. het is een vrij zoete en moutige tripel, met een licht bittere nasmaak. Het bier heeft een fruitigheid die enigszins doet denken aan appel en abr